Thursday, March 31, 2011

1 april not April fool (╯_╰)

1 april 2011-merupakan salah satu tarikh kermat yg akn di ingati mungkin olh diri ini....1 april bukn april fool or whatever, tp merupakan hari terakhir aku berkuliah sebagai seorg pelajar universiti....3 tahun Di UKM adalah satu impian menjadi kenyataan...dan pengalaman pahit manis yang di timba dalam medan perjuangan menuntut ilmu akn di jdkn sebagai sempadan dan cabaran masa hadapan....

cedih..mungkin itu yg blh di gambarkan,..tp ini lah realiti kehidupan alam....setiap pertemuan pasti ada perpisahan..setiap perpisahan ada hikmah di sebaliknya....to semua budak2 sains politik UKM tahun 3 2010/1011....gud luck frend forever..kerana menceriakan hari2 kita bersama...hahhahah..mungkin pas nie kite dah x jumpa..tp insya Allah anda semua akan di kenang sampai bila2....jadikan pengalaman anda selama 3 tahun di sini sebagai sempadan untuk kita berjaya di luar sana...keep in touch....

p/s: kenangi persahabatan kita walau hanya sementara...¸,¤°´'`°•.¸¸.•°´'`°¤,

video




Made in KOREA...

wah....dah lame asenya x tulis something lam n...rindu sngt nk tulis..tp biasalah bz memanjang....yela...skunk dah hujung sem dah..pas n final exm....and then x sabo rasenya nk memulakan langkah LI...huhuhuhu...
skunk aku tengah bertungkus lumus menyiapkan Bab 4 tuk tesis aku...lau x siap menda tu..jwbnya xleh graad la aku...x nk...nk habiskan jugak....skunk masa tuk strugglekan kerja2 sekolah nie semua...serabut otak weh..tp nk wat camne adab orang menuntut ilmu....

apa pon..xkan nk ngadap tesis je kotkan...sampai x tido...so, aku buang ckit masa tuk lepaskan gian berblog...hahhahha..

sbnrnya x de pe nk citer pon ...sesaja....td aku dah kemas barang...tuk wat balik kg..ye la sem depan dah x duk cnie..yahoooo....x yah la lagi nk ngdap buku2 yang berfaedah...pas nie buleh kosongkan fikiran kejap and pas nie leh keje dah.....pas keje nk plak kawen...jawabnya kena tugu org masuk meminang...huhuhuhu..

tgh aku kemas2 barang, aku terjumpa CD and DVD  yg aku copy mencopy citer dr first year- third year...
dalam bnyak2 DVD tu..semua DVD citer korea..aku pong xtau bila mase aku tgok tu semua..(hahhaade jugak yg citer ulang tayang sampai 4,5 kali...coz hero yg hensome and heroin yg montop..jalan citer pon best...so aku nk listkan citer/drama korea yg aku tonton dr first year-hujung third year..huuhhu( skunk berhenti seketika bg laluan pd kerja-kerja yg x ciap)

 tetiba ketidak percayaan menguasai diri ini.....huhuuuhu..lebih kot 50 cerita korea yg ak dah tonton...mai kita saksikan  antaranya.....♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

  1. 101st Proposal (SBS)
  2. 90 Days, Falling in Love Days
  3. All About Eve
  4. Boys Before Flowers
  5. Couple Or Trouble  ✰✰✰✰✰
  6. Cinderella's Sister    ✰✰✰✰✰
  7. Delightful Girl Choon-Hyang  ✰✰✰✰✰
  8. Don't Ask Me About The Past
  9. Full House
  10. Goong
  11. Goong S
  12. He Who Can't Marry
  13. IRIS    ✰✰✰✰✰
  14. It's Okay, Daddy's Girl
  15. Lovers in Paris
  16. Love Story In Harvard
  17. Mary Stayed Out All Night
  18. Mr Goodbye
  19. Ms. Kim's Million Dollar Quest
  20. My Girl             ✰✰✰                       
  21. My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox
  22. My Name is Kim Sam Soon
  23. My Princess 
  24. Oh! My Lady
  25. Only You
  26. Phoenix
  27. Personal Preference
  28. Romance (MBC)
  29. Save The Last Dance For Me
  30. Sad Love Song
  31. Secret Garden
  32. Shining Inheritance
  33. Snow In August
  34. Spring Waltz      ✰✰✰✰✰
  35. Stained Glass
  36. Stairway To Heaven
  37. Tell Me You Love Me
  38. Sweet 18
  39. The 1st Shop of Coffee Prince
  40. What Star Did You Come From
  41. Will It Snow For Christmas?    ✰✰✰✰✰ 
  42. Winter Sonata
  43. Wonderful Life
  44. You're Beautiful
  45. Take Care of the Young Lady
  46. 1% of Anything
  47. Hello! Miss
  48. I'm Sorry, I Love You
  49. Three Dads One Mom
  50. We Are Dating Now
  51. Wedding
  52. Mischievous Kiss.
  53. Loving You


♥☛    Jangan salah faham tau..just nk kogsi jek  ..
♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫